* *

m menu image  m home m cart

Verzenden & retouren

 

Algemene informatie

 

wij doen onze best uw bestelling de volgende dag te leveren

Onze verzendkosten omvatten de kosten voor het verpakken, logistiek verwerken en vervoeren van de order en zijn inclusief eventuele transactiekosten.

De verzendkosten zijn inclusief BTW en verschillen per artikel: hoe groter of zwaarder het artikel is, des te hoger de verzendkosten ervan zijn.

over het algemeen bedragen de verzendkosten 7.25 per zending


Verzendkosten op artikelniveau

De verzend- en verpakkingskosten per artikel kunt u direct vinden door bij het product te klikken op de link ʻexcl. verzendkostenʼ. Indien uw order uit meer dan een artikel bestaat, worden in de winkelwagen de totale verzendkosten weergegeven.

Afhankelijk van de gekozen betaalmethode, komen er eventuele transactiekosten bovenop de verzendkosten.

Retourzending

Indien u een artikel binnen de bedenktijd wenst te retourneren, kunt u telefonisch op 06-19027861) of per eMail (gratis) contact met ons opnemen. Wilt u een artikel ter reparatie aanbieden, dan verzoeken wij u de procedure behorende bij de fabrikant van uw apparaat te raadplegen. Is er geen fabrikantspecifieke procedure, dan kunt u ons op bovenstaand telefoonnummer of via onze mail contacteren.

Wilt u een artikel ruilen binnen de bedenktijd of wordt uw reparatie via Williamo.nl afgehandeld, dan kunt u na afspraak met ons het artikel terugsturen, waarna wij de retourneringsprocedure verder zullen afhandelen.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 7 dagen na aflevering van het product.

Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden.
Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden.
Zo moet tijdens deze termijn de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.
Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.
Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Williamo.nl terugsturen

Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor retour sturen in aanmerking.
De kosten en het risico van het retourneerden zijn voor rekening van de klant. Williamo.nl is verplicht om binnen 30 dagen
de bedragen terug te betalen die reeds door de consument betaald zijn (met aftrek van de gemaakte verzendkosten ).

Het adres voor retourzendingen is:

Williamo's Webstore, Afdeling Services, Jan Scharpstraat 12, 5014 RC, Tilburg.

houdt u er rekening mee dat wanneer u besluit zelf een artikel naar ons terug te sturen, u naast het risico op (verdere) beschadigingen en/of defecten, ook de verzendkosten van het retourzenden draagt. Na een reparatie of in het geval van een omruiling, wordt uw (nieuwe) artikel kosteloos naar u (terug)gestuurd.

Opmerking: In veel gevallen worden artikelen waarvan onze klanten (onjuist) denken dat ze defect zijn, onnodig geretourneerd. Dit is zonde van uw tijd. Daarom raden we u aan indien u denkt dat uw artikel defect is, alvorens het te ruilen of ter reparatie aan te bieden, de bijgeleverde documentatie van de fabrikant te raadplegen. Hiernaast kunt u contact opnemen met de klantenservice van de fabrikant om te ontdekken of deze u een snellere oplossing kan bieden dan wij.

Back
info