* *

m menu image  m home m cart

Merken

Recensies  [meer]

Op dit moment zijn er nog geen recensie's.

Moppen & Vloerwissers
Product Image Artikel- Price
Aqua Laser Spinmop blauw

Aqua Laser Spinmop blauw

Aqua Laser Spinmop blauw - Niet meer bukken. - Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop. - De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen. - Hoogte van de emmer: 24cm, - Diameter: 30cm. - Met wegklapbaar hengsel om de emmer gemakkelijk te verplaatsen. - Anti-slip voetjes.
€13.26

Toevoegen:

Aqua Laser Spinmop rood

Aqua Laser Spinmop rood

Aqua Laser Spinmop rood - Niet meer bukken. - Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop. - De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen. - Hoogte van de emmer: 24cm, - Diameter: 30cm. - Met wegklapbaar hengsel om de emmer gemakkelijk te verplaatsen. - Anti-slip voetjes.
€12.66

Toevoegen:

easy Maxx Dubbelmop Premium

easy Maxx Dubbelmop Premium

easy Maxx Dubbelmop Premium - De handige 2-in-1 mop. - In eenmaal tweemaal grondig schoonmaken door de mop simpel te draaien. - De mop bestaat uit - een hoogpolige chenille oppervlak (voor het grove vuil) - een microvezel zijde (voor het glanzen en polijsten van de vloer). - Set bestaat uit: - Telescoop-stang van ca. 117cm. - Tweezijdige mop (ca. 41x13cm) met klittenband-sluiting.
€8.98

Toevoegen:

Magische mop (360° draaiend)

Magische mop (360° draaiend)

Magische mop (360° draaiend) - Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig. - Met ingebouwde centrifuge. - 360° draaiend. - Gemakkelijk te reinigen en drogen met de dubbele draaifunktie. - Geschikt voor alle soorten oppervlakken, zelfs ramen en autowassen. - Versterkte, roestvrij stalen steel. - De mop is gemakkelijk te vervangen. - Super absorberend. - Doorsnede: ca. 35cm. - Een EXTRA MOP wordt...
€25.36

Toevoegen:Nieuwe artikelen voor november - Huishouden

Huidige bezoekers

Er zijn 29 gasten online.