* *

m menu image  m home m cart

Merken

Recensies  [meer]

Op dit moment zijn er nog geen recensie's.

Overig
Product Image Artikel- Price
Onkruidbrander

Onkruidbrander

- Verhit het onkruid en verwijder de resten van het onkruid na enkele dagen, makkelijker kan het bijna niet - Lengte: ca. 80 cm - Vlamtemperatuur 800 tot 1200 graden - Branderkop ca. 3 cm - Licht van gewicht: ca. 500 gram - Met piëzo ontsteking - Werkt op butaangas (MSF-1a, niet meegeleverd)
€12.34

Toevoegen:

Onkruidbrander - heteluchtbrander 3-in-1

Onkruidbrander - heteluchtbrander 3-in-1

- Deze krachtige heteluchtbrander van Kynast kan op verschillende gebieden worden gebruikt - Of het nu gaat om een onkruidverdelger voor terras en gazon, het aansteken van houtskool barbecue, voor solderen van grotere oppervlakken en koperen leidingen, het ontdooien van waterleidingen, etc., en dat allemaal met één apparaat - Het handvat is 180* draaibaar, dit vergemakkelijkt het werk op...
€23.74

Toevoegen:

Sneeuwschep compact (94cm)

Sneeuwschep compact (94cm)

Sneeuwschep compact - De sneeuwschep is van zwarte, stevige kunststof met een verchroomde, metalen buizenset. - Het handvat is eveneens van kunststof. - Lengte na assemblage: 94cm. - De delen klikken in eklkaar door middel van springveren met drukknoppen. - Gemakkelijk uit elkaar te nemen en compact op te bergen. - Ook handig om in de auto te hebben bij een wintersportvakantie.
€7.34

Toevoegen:

Waterbezem (2-in-1)

Waterbezem (2-in-1)

Waterbezem (2-in-1) - Vegen en nat reinigen in één beweging. - ½ slangkoppeling. - Aluminium steel bestaat uit 3 delen, - Totale lengte: 2 meter.
€11.35

Toevoegen:Nieuwe artikelen voor juli - Verzorging & Gezondheid

Huidige bezoekers

Er zijn 24 gasten online.