* *

m menu image  m home m cart

Merken

Recensies  [meer]

Op dit moment zijn er nog geen recensie's.

Rookartikelen
Product Image Artikel- Price
Champ Elektronische aansteker

Champ Elektronische aansteker

Champ Elektronische aansteker - Een elektronische navulbare aansteker in de vorm van een telefoon. - Afmeting: 5,5x3,5x1cm.
€3.74

Toevoegen:

Rookvrije, reukloze asbak

Rookvrije, reukloze asbak

Rookvrije, reukloze asbak - Ook zo'n last van rook en geurtjes die uit een asbak komen? - Deze asbak is dé oplossing. - De asbak zuigt rook en geur van sigaretten en sigaren naar binnen en filtert deze. - Werkt op 2x C/R14 batterijen (niet meegeleverd). - Filter is te reinigen. - Voorzien van Aan/Uit-knop. - Afmeting: Diameter13cm, hoogte: 7cm..
€7.74

Toevoegen:

RVS afvalbak met asbak

RVS afvalbak met asbak

RVS afvalbak met asbak - Handige afvalbak met asbak van glanzend roestvrij staal. - Zowel voor binnen als buiten. - De afvalbak is voorzien van een grote vul-opening (diameter: 12cm) waardoor afval eenvoudig kan worden opgeruimd. - De uitneembare asbak bevindt zich aan de bovenzijde. - Afmeting: Diameter 14,5cm. Hoogte 56,5cm.
€13.75

Toevoegen:

Staande asbak met afvalbak

Staande asbak met afvalbak

Staande asbak met afvalbak - Handige zwarte afvalbak met asbak - Zowel voor binnen als buiten - Met bijbehorende binnenemmer met een inhoud van ca. 12 liter - De afvalbak is voorzien van een grote vul-opening - De uitneembare asbak met diameter van 14cm bevindt zich aan de bovenzijde - Afmeting: Diameter 25cm, hoogte 60cm
€33.73

Toevoegen:Nieuwe artikelen voor juli - Diversen

Huidige bezoekers

Er zijn 17 gasten online.